Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i smaczny deserek.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 28
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2099
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 28
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2099
Składniki
Wykonanie: Ugotować budyń na mleku wg przepisu na opakowaniu. Dodać masło, cukier, zdjąć z ognia i wymieszać z żółtkami jajek. Ubić pianę z białek i wymieszać ostrożnie z ciepłym kremem. Dodać cukier waniliowy i układać w pucharkach na przemian z bezikami, następnie schłodzić w lodówce.