Krem maslany kawowy do przelozenia tortu tynkowania do babeczek ciast

Krem maslany kawowy do przelozenia tortu tynkowania do babeczek ciast
> > 6 os.
> 15 min
łatwe
tanie
Pyszny krem kawowy który ma duzo zastosowan.Szybki i prosty w wykonaniu.POLECAM!SMACZNEGO!

Składniki

  • 250g miekkiego masla
  • 250g mleczka skondensowanego slodzonego
  • 2 lyzki kawy rozpuszczalnel
  • 2 lyzki mleka

Przygotowanie

  1. Maslo ubijamy na najwyzszych obrotach ok.10 min.Dodajemy lekko schlodzone mleczko skondensowane,ubijamy dalej do polaczenia skladników.Kawe mieszamy dokladnie z mlekiem i dajemy do kremu.Razem dobrze wymieszac.Jezeli uzywamy kremu do tynkowania to nalezy go odpowietrzyc,czyli ostatnie 2 minuty ubijac na wolnych obrotach.GOTOWE!Smacznego!

Komentarze do przepisu (2)

helenapon 28 listopada 2020
Musi być pyszny.
KulinarnaChwila 29 listopada 2020
Pyszotka:)
Składniki
  • 250g miekkiego masla
  • 250g mleczka skondensowanego slodzonego
  • 2 lyzki kawy rozpuszczalnel
  • 2 lyzki mleka
Składniki