Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i delikatny krem jaglany z musem kiwi.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 512
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13739
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 512
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 13739
Składniki
Kaszę ugotować najpierw w wodzie a gdy ta odparuje wlać mleko i gotować aż mleko wsiąknie w kaszę.
Dodać do gorącej kaszy pokruszoną czekoladę i zmiksować całość blenderem na puszysty krem. Kiwi obrać, dodać do smaku cukier waniliowy i również zmiksować na mus blenderem.
Kiwi obrać, dodać do smaku cukier waniliowy i również zmiksować na mus blenderem. Pestki granatu wyjąć z owocu i wyłożyć część pestek na dno pucharków.
Na pestki wyłożyć ostudzony krem jaglany. Na krem wlać mus z kiwi a następnie wyłożyć ponownie pestki granatu. Można od razu podawać.