Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza wersja musu czekoladowego
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1144
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 642
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 215
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1144
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 642
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 215
Składniki
Jeżeli z orzechami, to orzechy najpierw rozdrobnić w blenderze, później dodać resztę składników. Do blendera wrzucić: - miąższ dojrzałego awokado, - pół banana, - dosypać 2 łyżki kakako, - dodać miód (lub inny słodzik), - odrobina mleka (ok. 2 łyżki). Zblendować i gotowe. Smacznego!