Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotleciki z pieczarkami"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Grzyby i cebulę oczyść, obierz i dokładnie umyj. Pieczarki pokrój w talarki, a cebulę drobno posiekaj, a potem podsmaż razem na oliwie.
Ziemniaki starannie umyj, obierz i ugotuj. Gdy ostygną, zmiel je z cebulą i pieczarkami.
Jajko sparz, rozbij na spodeczku i roztrzep. Dodaj je do masy ziemniaczanej, wsyp mąkę bezglutenową i sól. Dokładnie wymieszaj.
Uformuj niewielkie kotleciki, obtocz je w bułce tartej i usmaż na rumiany kolor. Podawaj z surówką.Źródło: Mam dziecko