Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotleciki z białej fasoli w panierce"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 267
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 37
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 267
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 37
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Składniki
Fasolę namocz we wrzątku i odstaw na godzinę. Następnie ugotuj ją do miękkości w osolonej wodzie. Odcedź, przestudź i zmiel.
Cebulę obierz i posiekaj. Dodaj do fasoli. Wymieszaj. Wbij jajka i wsyp 2 łyżki bułki tartej. Dopraw solą i pieprzem. Wyrób. Z masy uformuj kotlety. Obtocz je w bułce tartej.
Smaż kotlety na rozgrzanym oleju razem z plastrami boczku. Gotowe kotlety podawaj na plastrach boczku, posypane natką pietruszki.Źródło: Takie jest życie