Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cieniutkie ciasteczka o intensywnym korzennym smaku.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36028
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 168
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 304
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 364
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36028
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 168
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 304
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 364
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto i wstawić do lodówki na ok. 30 min. Po schłodzeniu ciasto rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm i wyciąć ulubionymi foremkami ciasteczka. Piec ok. 15 min. do lekkiego zarumienienia.