Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kolorowa owsianka z owocami i migdałami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Składniki
Płatki zrumień na rozgrzanym maśle. Zdejmij. Migdały oraz orzechy grubo posiekaj, wrzuć na patelnię i zrumień. Morele osącz na sitku, potnij na cząstki. Banany obierz, pokrój w plasterki (jeśli nie chcesz, aby ściemniały, lekko skrop je sokiem wyciśniętym z cytryny). Owoce, płatki, migdały oraz orzechy rozłóż do miseczek. Zalej jogurtem.
15 min Porcja: 540 kcalŹródło: Naj