Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 174
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 174
Składniki
Żelatynę zalej ciepłą wodą, odstaw, aż spęcznieje. W garnku wymieszaj śmietankę, mleko kokosowe, wiórki i cukier, podgrzej. Wlej żelatynę.
Masę rozlej do 4 miseczek, schłodź. Granat przekrój, wydrąż ziarenka, zlej sok. Miseczki z deserem umieść na kilka sekund w gorącej wodzie, wyjmij zawartość na talerzyki. Wierzch posyp ziarnami granatu, boki obsyp wiórkami, polej sokiem z granatu.
CZAS: około 50 minutŹródło: Dobry Tydzień