Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie małe słodkości, a takie smaczne! Dobre na szkolną przekąskę!
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 102
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 807
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 523
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 102
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 807
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 523
Składniki
Ciasto: Margarynę ucieramy z cukrem pudrem i jajkami. Następnie wsypujemy mąkę pszenną i proszek do pieczenia oraz mleko i letni miód sztuczny. Mieszamy, wykładamy na formę 25/36 i pieczemy do 30 minut w 170 stopniach.
Polewa: Czekoladę łamiemy i rozpuszczamy w mleku. Ciasto studzimy i kroimy w niedużej wielkości prostokąty. Każdy oblewamy z każdej strony czekoladą i obtaczamy w wiórkach koksowych.