Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca skórka i pyszny mięciutki środek. Super proste i zawsze się udają;-) A jak pachną...poezja!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 705
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 526
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 27
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 81
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 705
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 526
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 27
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 81
Składniki
Cukier i białka ubić na sztywno (nie na parze!!).
Dodać kokos oraz sok z cytryny i całość wymieszać. Ja wszystko robię w robocie kuchennym.
Wykładać łyżką na plachę z pergaminem, nie za duże porcje i nie tuż obok siebie, bo trochę urosną. Kokosanki można wyłożyć na wycięte kółka z andruta.
Włożyć do rozgrzanego pieca. 180 stopni i piec ok. 20 min. aż się zarumienią z góry.