Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna alternatywa dla tych którzy lubią zjeść coś słodkiego ale unikają cukru do tego bardzo szybko się je robi
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 217
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 217
Składniki
Olej kokosowy rozpuszczamy Wiórki, odżywkę i bolero mieszamy dodajemy jajka i rozpuszczony olej. Wszystko razem mieszamy. Blachę wykładamy papierem do pieczenia lub matą silikonową. Łyżeczką nakładamy równe porcję. Pieczemy w 180 stopniach w zależności od wielkości 10 - 20 minut do zarumienienia