Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kleik bezglutenowy po 6. miesiącu"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 62
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 62
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Przygotuj porcję mleka modyfikowanego, które zazwyczaj pija twoje dziecko, korzystając z przepisu umieszczonego na opakowaniu.
Do gotowego mleka w temperaturze pokojowej dodawaj po łyżeczce kleik, przez cały czas mieszając.
Jeśli chcesz podać kaszkę butelką, wsyp mniejszą ilość kleiku.
Gdy zamierzasz karmić malca łyżeczką, zagęść mieszankę bardziej.Źródło: Mam dziecko