Kaszanka

Kaszanka
> 5-6 os.
> 30 min
średnie
przystępne
Dobra.w smaku kwaskowata,szybko się ją robi

Składniki

Przygotowanie

  1. W wodzie rozpuść cukier galaretkę, margarynę i kakao.Dodać połamane na małe kawałki paluszki, dwa wafle i ciastka.Wszystko razem wymieszać,2 wafle pokropić mlekiem (ja to robię pędzelkiem).Kłaść na nie masę i zwinąć w rulonik.Włożyć do lodówki.Najlepsza ,,Kaszanka" jest następnego dnia.

Komentarze do przepisu (5)

renka 25 czerwca 2010
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam,w 1 szk wody rozpuścić 4 składniki,które wymieniłaś, i margarynę?
Annuar 28 czerwca 2010
Oryginalne i ciekawe!
karinaa 02 lipca 2010
fajne...ale ta nazwa....fuj...
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki