Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kasza pszenna z dynią"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 176
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 98
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1792
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 57
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 176
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 98
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1792
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 57
Składniki
Pokrojoną w kostkę cebulę zeszklij na oleju. Po chwili dodaj posiekany czosnek i wsyp kaszę. Smaż kilka minut, po czym zalej całość bulionem i duś 10 minut.
Dorzuć pokrojoną w kostkę paprykę, dynię oraz cukinię. Na końcu dodaj kawałki tofu.
Potrawę dopraw solą, pieprzem, bazylią oraz gałką muszkatołową. Przełóż ją do misy i wierzch polej oliwą.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 300Źródło: Super TV