Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty świąteczny przepis na kaszę z bakaliami. Owoce, orzechy i aromatyczny cynamon. Zdrowy posiłek w kilka minut. Bez mleka, bez białego cukru.
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Składniki
Orzechy i morele kroimy na mniejsze kawałki. Jabłko ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Do roztopionego masła dodajemy erytrytol i cynamon. Mieszamy.
Do ugotowanej kaszy dodajemy pokrojone bakalie, migdały, starte jabłko i masło z cynamonem. Mieszamy.
Porcję deseru posypujemy płatkami migdałów. Smacznego!