Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Karp w śmietanie"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 111
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14406
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 44
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 55
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 147
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 209
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 111
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14406
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 44
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 55
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 147
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 209
Składniki
Cebule obierz, pokrój w drobną kostkę, zeszklij na patelni na oleju. Kawałki karpia umyj, osusz, oprósz ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Ułóż na patelni na cebuli. Kiedy ryba będzie już usmażona (zmieni kolor na biały), zalej śmietaną, duś na małym ogniu, aż odparuje. Sos przypraw solą, pieprzem i ew. ulubionymi ziołami.
Przepis przysłała Katarzyna Madej-Stasiak z Łodzi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie