Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Czas przygotowania: 10 minut, cena porcji: ok. 1 zł, 220 kcal, dla 4 osób.
Zagotuj śmietanę w garnku, zdejmij z ognia, dodaj połamaną czekoladę. Zostaw na 5 minut, by czekolada rozpuściła się. Wymieszaj dobrze całość. Na końcu, gdy konsystencja sosu będzie już jedwabiście gładka, dodaj masło.
Ciepły sos świetnie komponuje się z deserami. Możesz nim polewać naleśniki, gofry, lody.Źródło: Olivia