Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Karmelowe owoce zapiekane z kokosem"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 78
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 78
Składniki
Zetrzyj na tarce obrane jabłko. Wymieszaj ze 100 g płatków owsianych, szczyptą cynamonu i 2/3 puszki mleka skondensowanego. Wlej do formy. Rozłóż jeżyny i polej resztą mleka. Z płatków, masła i większości kokosa zrób kruszonkę. Powierzchnię posyp kokosem. Piecz 15 min w 170°C, aż płatki się przyrumienią. Udekoruj jeżynami.
Czas przygotowania: 30 minut. Poziom: średni. Porcja 458 kcal.Źródło: TV14