Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27493
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1244
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27493
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1244
Składniki
Orzechy wyluskac z lupin, podzielic na polowki. Ulozyc je w kilku rzedach na blasze wylozonej folia aluminiowa.Cukier rozpuscic z 2 lyzkami wody. podgrzewac syrop na malym ogniu , az masa zacznie zmieniac kolor. Dodac miod, wymieszac. Podgrzewac razem , az powstanie gesty karmel. Wylac ostroznie na orzechy, tak by polaczyly sie w dlugie cukierki. Odstawic na 3 godziny.