Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kanapki z miodowym indykiem"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24317
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 462
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 142
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24317
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 462
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 142
Składniki
Mięso natrzyj musztardą miodową i oliwą. Posyp rozmarynem, solą i pieprzem. Owiń w folię aluminiową. Piecz 20 min w temp. 190oC. Rozwiń i piecz jeszcze 20 min. Filet pokrój w plasterki, razem z serem włóż między kromki chleba. Możesz dodać też kiełki albo rzeżuchę.
50 min; Porcja: 370 kcal.Źródło: Naj