Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kanapeczki z pastą rybną po 2. roku"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 17
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 17
Składniki
Rybę obierz ze skóry, oczyść dokładnie z ości, a następnie zmiksuj z białym serem. Do masy rybnej dodaj umyty i drobno posiekany szczypiorek, pokrojone w kosteczkę ogórki (najpierw odsącz je z soku) oraz przecier pomidorowy. Całość skrop odrobiną soku z cytryny. Powoli wlej jogurt naturalny i wymieszaj masę ponownie, by miała gładką konsystencję. Podawaj z jasnym lub ciemnym pieczywem.Źródło: Mam dziecko