Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny szybki deserek bez pieczenia :)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 135
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 143
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 103
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22731
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 135
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 143
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 103
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22731
Składniki
Mleko,masło,ksylitol oraz kakao włożyć do garnuszka i podgrzewać na małym ogniu aż się zagotuje. Zdjąć z ognia,dodać mąkę kasztanową i dokładnie wymieszać,odstawić do ostudzenia. Następnie dodać amarantus i delikatnie połączyć z masą kakaową. Z niewielkich porcji formujemy np.kuleczki albo łyżką nakładamy porcje na talerz lub papier do pieczenia. Odstawiamy w chłodne miejsce by stężały.Najlepiej do lodówki. Smakują wyśmienicie. SMACZNEGO!!!