Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kakao,gruszka i kokos to świetne połączenie. 10 minut pracy i 45 czekania aż się upiecze. Zapraszam
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 59
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 33
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 59
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 116
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 59
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 33
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 59
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 116
Składniki
W misce umieszczamy wszystkie suche składniki (mąkę,cukier,kakao,proszek do pieczenia). Mieszamy dokładnie składniki. Następnie dodajemy mleko (mleko musi być letnie) i roztopione masło. Mieszamy szybko, tylko do połączenia się składników. Masę przelewamy do blaszki (30×25 cm) wyłożonej papierem do pieczenia. Gruszki myjemy, obieramy i kroimy na 10 cząstek. Układamy na ciasto. Na koniec posypujemy wiórkami kokosowymi. Ciasto pieczemy 40-45 minut (do suchego patyczka). Wystudzone ciasto posypujemy cukrem pudrem. Smacznego