Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki deser z dzieciństwa. Trochę zapomniany. Frajda dla dzieci i dorosłych.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Z masła, cukru i jajek utrzeć masę, dodać kakao. Herbatniki pokruszyć i wymieszać z połową masy. Z masy uformować jeża. Drugą połową masy posmarować po wierzchu. Z migdałów zrobić kolce, nosek i oczka. Wstawić do lodówki. Gotowe.