Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla "galaretkożerców" ;)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 220
Polecam.
Odsłon: 712
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36180
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 374
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 220
Polecam.
Odsłon: 712
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36180
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 374
Składniki
Galaretkę zrobić z trochę mniejszej ilości wody niż na opakowaniu, odstawić do wystygnięcia.
Pokroić w plasterki banana, ananasa ( zostawić 2 krążki do dekoracji ), dynię odcedzić. Wszystkie owoce wymieszać.
Wyłożyć trzy salaterki przeźroczystą folią do żywności, nałożyć część owoców, zalać galaretką i wstawić do lodówki. Po zastygnięciu nałożyć resztę owoców i zalać resztą galaretki.
Po zastygnięciu wyłożyć galaretkę na talerzyki, udekorować ananasem i wiśniami.