Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednoporcjowe, bez użycia wagi kuchennej. Połączenie obu przepysznych ciast w prosty sposób.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 60
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 281
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 60
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 281
Składniki
Jabłka umyć, pokroić z kosteczkę.
Dodaj cynamon, miód i wymieszaj. Całość przełóż do małej formy/ naczynia żaroodpornego.
Do osobnej miseczki dodaj wszystkie składniki na masę serową i dokładnie wymieszaj. Wylej na jabłka.
Wstaw do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Piecz przez około 25 minut.
Dodaj ulubione dodatki. Smacznego!