Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jarski półmisek"
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 13
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5454
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 304
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 28018
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 13
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5454
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 304
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 28018
Składniki
Ziemniaki obierz, opłucz dokładnie pod bieżącą wodą. Przekrój je na połówki, a następnie na ćwiartki. Pozostaw w naczyniu z wodą, aby nie ściemniały.
Oczyść starannie i obierz seler oraz obydwie cebule. Cebule pokrój w dość grube półplasterki, seler na nieco mniejsze kawałki.
Papryki (czerwoną i zieloną) umyj pod bieżącą wodą, przekrój na połówki, usuń gniazda nasienne. Pokrój na niewielkie cząstki.
czas ok. 45 min; porcja – 180 kcal, cena 2,50 złŹródło: Świat kobiety