Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 234
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 16
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 234
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 16
Składniki
Na tarce o dużych oczkach zetrzeć obrane jabłka.
Mak sparzyć i zemleć.
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem.
Dodać żółtka,mak i utarte jabłka.
Ubić pianę z białek i dodać z kaszą manną oraz pozostałymi składnikami do masy,lekko mieszając.
Piec w temp.150-180 stopniach przez 40 minut.
Po upieczeniu polać polewą kawową.