Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajka z tuńczykiem i selerem"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7854
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 389
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7854
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 389
Składniki
40 min • Porcja 115 kcal • Koszt porcji ok. 1,40 zł • Przepis na 10 porcji
Jajka gotuję w osolonej wodzie, studzę, kroję wzdłuż na pół i wyciągam żółtka. Z tuńczyka odsączam nadmiar oleju, dodaję do żółtek.
Seler odsączam i kroję. farszu rozgniatam widelcem i mieszam. Dodaję majonez, doprawiam. Farsz nakładam do białek.Źródło: Kobieta i życie