Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny jabłkowiec na kruszące możesz użyć jabłek prażonych ze słoika lub świeżych jabłek startych na tarce.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 27
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 27
Składniki
Mąkę przesiej z proszkiem, dodaj cukier, cukier waniliowy, masło i żółtka i zagnieść kruszonkę.
Blaszkę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia i wyłóż pół kruszonki, dociśnij. Jabłka prażone wymieszaj z kaszą manną, dodaj cynamon do smaku i opcjonalnie cukier. Na wierzch włóż drugą cześć kruszonki .
Piec około 45 minut w temperaturze 180 st. Polecam .