Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe muffiny, które są pyszną przekąską lub drugim śniadaniem. Jedna spokojnie zaspokoi głód i ochotę na coś słodkiego. Przepełnione jabłkami, z dodatkiem chrupiących migdałów w płatkach i mocnym aromatem cynamonu. Mmm, jak one pachną!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 59
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 191
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 121
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 59
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 191
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 121
Składniki
Wymieszać osobno suche i mokre składniki. Przesypać suche do mokrych, wymieszać łyżką tylko do połączenia. Napełnić formę na 12 muffinów, wyłożoną papilotkami. Piec w 180°C przez 35 minut. Po lekkim przestygnięciu przełożyć na kratkę do całkowitego ostygnięcia.