Jabłkowe Bakalino

Jabłkowe Bakalino
> > 6 os.
> 60 min
średnie
przystępne
avatar Autor: zabecka
Pyszne wilgotne ciacho, no i bez tłuszczu:)

Składniki

Przygotowanie

  1. Jabłka pokroić w kostkę, zasypać cukrem, dodać rodzynki, orzechy, kokos i sok z cytryny.Odstawić na ok. 20 min do lodówki.

  2. Następnie wbić jajka, wsypać mąkę, proszek do pieczenia i sodę. Wszystko wymieszać. Piec ok 45 min w średnio nagrzanym piekarniku. (Sprawdzać patyczkiem!)

Komentarze do przepisu (10)

Annuar 09 grudnia 2010
Robię podobne, polecam
sasza78 09 grudnia 2010
na pewno bede próbowac :)
noram 11 grudnia 2010
Jak nie lubię słodkiego to na to się chętnie skuszę;-)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki