Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leciutkie ciasto na bazie serków homogenizowanych z dodatkiem jabłek.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 263
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 263
Składniki
1. Mąkę wsypujemy do miski, dodajemy serki, proszek do pieczenia, margarynę i wyrabiamy.
2. Ciasto dzielimy na dwie części, jedną częścią wylepić dno tortownicy.
3. Jabłka obieramy, kroimy na plasterki i układamy na cieście.
4. Budynie gotujemy według przepisu na opakowaniu, wykładamy na jabłka.
5. Do drugiej części ciasta dodajemy kakao, rozwałkowujemy, kroimy w paski i rozkładamy na budyniu. 6. Pieczemy 50 minut w 180°C.
7. Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem. 8. Ciasto gotowe. 9. Smacznego.