Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna i aromatyczna polewa czekoladowa - idealna do wszelkiego rodzaju wypieków!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 207
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 207
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Składniki
Zgodnie z filmikiem, aby przygotować idealną polewę czekoladową musimy: - rozpuścić masło, - dodać śmietanę, - dodać kakao i czekoladę i całość mieszać aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Jeśli nie macie czekolady, użyjcie 2 lub 3 łyżek kakao i cukru - (podane na filmie). Tak przygotowana polewa jest idealna do różnego rodzaju wypieków!