Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Herbatnikowiec"
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8791
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 178
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 27
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 118
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 460
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8791
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 178
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 27
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 118
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 460
Składniki
Rozpuść margarynę, cukry, kakao, roztrzepane jajko. Podgrzej, mieszając, do zgęstnienia. Wsyp herbatniki i orzechy. Ciepłym ciastem wyłóż dno tortownicy.
Żelatynę rozpuść. Rozpuść margarynę, dodaj mleko, budyń,cukier i sok. Gotuj chwilę. Ochłodź, połącz z serkami i zimną żelatyną. Wylej na ciasto. Schłodź.
CZAS: około godziny
<strong>Pani Agnieszka Leśniak mieszka w Krościenku</strong>Źródło: Dobry Tydzień