Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, wilgotne, proste w przygotowaniu, bardzo szybko znikają z talerza :-)
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 118
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 118
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Składniki
W jednym naczyniu wymieszać suche składniki, w drugim mokre. Wymieszać wszystko razem delikatnie łyżką, do połączenia składników, wmieszać owoce
Formę do muffinek wyłożyć ciastem do wysokości 3/4, można posypać kokosem lub płatkami migdałów i posypać cukrem.
Piec ok. 25 min. w temp. 200 stopni
Gotowe muffinki można polać polewą (ja rozrobiłam cukier puder z syropem ananasowym)
Smacznego