Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 137
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 119
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 137
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 119
Składniki
Ziemniaki wyszoruj. Marchewki obierz, opłucz. Cukinie oczyść, umyj. Papryki rozetnij, usuń pestki, strąki umyj. Warzywa pokrój w grubą kostkę. Pomidory potnij na cząstki.
Cebulę i czosnek obierz, posiekaj, zeszklij w garnku na oliwie. Dodaj papryki i marchewki. Smaż dalej 5 minut. Potem dodaj ziemniaki. Warzywa podlej bulionem. Duś 15 minut. Pod koniec dołóż koncentrat oraz oliwki i pomidory. Przypraw solą, pieprzem i ziołami. Udekoruj listkami oregano.Źródło: Naj