Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz jarzynowy"
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2190
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 139
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 144
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2190
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 139
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 144
Składniki
Fasolkę szparagową ugotować i podzielić na mniejsze części. Marchew, kalarepę oraz pietruszkę ugotować i pokroić w kostkę. Ugotowany kalafior rozdrobnić. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę.
Pokrojoną cebulę zeszklić na oliwie, dodać pomidory, poddusić. Dodać pozostałe . Zalać wywarem jarzynowym, zagęścić mąką kukurydzianą. Posypać posiekaną natką pietruszki. Podawać z pieczywem lub ryżem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień