Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co prawda pracochłonne ale warto sie pomęczyć:)
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32519
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32519
Składniki
1 z maki, margaryny i smietany zagnieści ciasto. Rozwałkowa mniej wiecej jak na pierogi. Foremkami do babeczek wykrawac kola, ktore nastepnie nalezy nalepic na zewnetrzna strone babeczki. Literatka wyciąc rowniez kolka z otworkami (tak aby mozna wlozyc nozke) ktore beda pod kapeluszem. szklanka natomiast wyciac kola na nozki. na srodek kazdego kola polozyc marmolade i zwynac formulujac nozke, nastepnie koncowke nozki maczac w bialku i obtoczyc z maku. wszystkie czesci upiec
Mleko z cukrem zagotowac, a w odrobinie mleka rozpuscic budynie i wlac na gotujace sie mleko. Budyń ostudzic i utrzec z maslem i kremem czekoladowym
Każdą glowke grzybka napelnic masa, wlozyc kolko z dziurka i nóżkę
Przygotowac polewe.Zelatyne rozpuscic w 1/4 szklanki wody, margaryne, kakao cukier i rozpuszczczona zelatyne rozpscic ale nie gotowac. Gdy masa przestygnie dac smietane i wymieszac.Tak przygotowana polewa polac głowki gzybkow