Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10957
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10957
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Składniki
Masło,połączyć z mąką następnie, dodajemy proszek do pieczenia cukier waniliowy ,pojemnik kwaśnej śmietany, żółtka ,ocet Z tych składników zagniatamy ciasto .rozwałkujemy ciasto na duże plastry o grubości 5 mm.Na brzegi ciasta nakładamy marmoladę przewijamy z marmoladą raz i potem jeszcze raz i odcinamy Brzegi ciasta ponacinać i formować grzebienie Posmarować mlekiem ,posypać cukrem Pieczemy w 180 stopni