Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser dla naszych pociech.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 103
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 32
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 181
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 103
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 32
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 181
Składniki
Wykonanie: Ciasto odwinąć z papieru, przełożyć na blachę razem z pergaminem i przeciąć na cztery części. Gruszki obrać(ogonki zostawić)ułożyć na kawałkach ciasta francuskiego wcześniej posmarowanego konfiturą. Ciasto podciągnąć do połowy gruszki, górę naciąć nożem w formie kratki i posmarować kremem i posypać płatkami. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 25 minut na złoty kolor.