Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy sposób na rozgrzanie w zimowe wieczory.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 949
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4822
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 949
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 232
Składniki
W garnuszku gotujemy mleko ze śmietanką, dodajemy połamaną na kostki czekoladę. Mieszamy najlepiej trzepaczką.
Ciągle mieszając dodajemy kakao oraz cukier puder. Kiedy wszystko się podgrzeje a czekolada zgęstnieje wyłączamy aby nie doprowadzić do zagotowania.