Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gołąbki z kaszą gryczaną"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5334
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 110
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5334
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 110
Składniki
Ugotuj kaszę z łyżką masła. Zeszklij cebulę. Dodaj czosnku. Pieczarki podsmaż na łyżce masła. Wymieszaj z cebulą, kaszą i jajkiem. Dopraw majerankiem, sosem sojowym, solą oraz pieprzem.
Kapustę sparz w osolonej wodzie. Na każdy liść nałóż po 2 łyżki farszu. Zawiń do środka brzegi liści i zroluj je wzdłuż. Duś na małym ogniu 40 min.Źródło: Na żywo