Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepsze bez dodatków i bardzo skłodkie
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 118
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 118
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Składniki
wszystkie składniki wrzucamy do miski i mieszamy mikserem do uzyskania jednolitej masy (gęstość śmietany) gofrownice smarujemy olejem. na rozgrzaną gofrownice wlewamy ciasto. ciasto jeszcze rośnie w gofrownicy,. chwile po wyjęciu staje się kruchy i pozostaje w kształcie w jakim go pozostawiliśmy ...