Galaretki w skórkach pomarańczy

Galaretki w skórkach pomarańczy
> > 6 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: mariola1903
Galaretki w skórkach pomarańczy idealne na letnie przyjęcie, kinder party czy inną uroczystość.

Składniki

  • galaretki różne smaki
  • pomarańcze

Przygotowanie

  1. Pomarańcze sparzyć, umyć. Przekroić na pół, wydrążyć środek. Galaretki przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu (ja użyłam 400 ml wody zamiast 500ml). Rozpuszczone galaretki przestudzić. Skórki pomarańczy poukładać w formie do muffinek. Przestudzone galaretki wlać do skórek. Przełożyć do lodówki do stężenia. Gotowe pokroić w ćwiartki. Podawać.

Komentarze do przepisu (8)

fiorof 24 maja 2013
świetnie sie prezentuje:)
gvlba 24 maja 2013
Robie takie same tylko ze dodaje jeszcze kawałki pomarancza lub mandarynki
susi 24 maja 2013
Piękne:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • galaretki różne smaki
  • pomarańcze
Składniki