Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Składniki
Przygotowujemy galaretkę tak jak w przepisie na opakowaniu, zalewamy ją do niewysokiego pojemnika by móc ją pokroić w niedużą kostkę, gdy galaretka stężeje.
Brzoskwinie oraz wcześniej umytą gruszkę strugamy i kroimy w kostkę a następnie nakładamy wraz z galaretką na przemian do pucharków lub miseczek. Na koniec deser dekorujemy bitą śmietaną. Deser można podać również z goframi.