Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podpatrzyłam ten deser u koleżanki,zrobiłam na urodziny męża i zrobił wrażenie na gościach (a największą radochę miała moja koleżanka)
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 46
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3303
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 46
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3303
Składniki
Galaretkę robimy wg przepisu na opakowaniu,studzimy.Pomarańcze kroimy na pół,środek wydrążamy tak aby miąższ był w kawałkach.Kawałki pomarańczy wkładamy do pustej skorupki po pomarańczy i zalewamy ostygniętą galaretką.Zostawiamy do całkowitego zastygnięcia galaretki.Przed podaniem kroimy na w ćwiartki.
Do skorupek można włożyć niemal każdy owoc,pod warunkiem że będzie pokrojony na kawałki.Przy ananasie i kiwi galaretka ma ;problemy'''' z zastyganiem