Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka agrectowa z serkiem wniliowym.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 35
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 84
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 35
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 84
Składniki
Rozpuszczamu jedną galaretkę w 400 ml gorącej wody. Pozostawić do ostygnięcia. Kiedy galaretka będzie miała temperaturę pokojową dodajemy 100g serka homogenizowanego i dokładnie mieszamy. Przelewamy do czterech zalaterek. Wkładamy do lodówki, do zastygnięcia. Kiedy galaretka z serkiem homogenizowanym będzie pół-zastygnięta, robimy drugą galaretkę, do której NIE DODAJEMY seka. Kiedy ostygnie galaretkę z serkiem zalewamy "czystą galaretką". Zostawiamy do stężenia. Samcznego!