Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3158
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 267
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3158
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 267
Składniki
Gruszki obierz,przekrój na ćwiartki,usuń pestki.Każdą ćwiartkę pokrój na plasterki.Przesmaż na maśle z cukrem.Przestudź.
Ser zmiksuj nasadką z nożykami z cukrem,jajkami i mąką kukurydzianą.Dodaj wiórkii kokosowe,wymieszaj.
Foremkę wyłóż papierem do pieczenia nałóż kilka łyżek masy,na niej rozłóż porcję gruszek.Nakładaj na przemian masę i gruszki,aż do wyczerpania składników.Piecz godzinę w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 stopni.Ciasto podawaj lekko ciepłe.